.

.

Домашните Машина за Шиење Делови Presser Нога во 1/4 Нога w/ Водич, Кадар На #200330008

Домашните Машина за Шиење Делови Presser Нога во 1/4 Нога w/ Водич, Кадар На 200330008

DEN 240.00

Количина на стоки
Достапно на барање


Домашните Машина за Шиење Делови Presser Нога во 1/4" Нога w/ Водич, Кадар На #200330008
Компатибилен со Babylock Машина за Шиење Модели :
Група А : РЕСУРСИТЕ (Ellageo), ESG2 (Ellageo 2), ESG3 (Ellageo 3), СОНЦЕТО (Esante), ESE2 (Esante 2), ESL (Ellure), ESP (Espire) и ESN (Бис).
Група Б : BL7800, BLSOG (Ellisimo Злато), BLSO (Ellisimo), БЛГ (Ellegante), BLG2 (Ellegante 2, BLG3 (Ellegante 3), BLL (Ellageo), BLL2 (Ellageo 2), BLN (Esante), ESI (Esante), ESI2 (Esante), BLSR (Espire) и BLSY (Симфонија).
Група Д : BL37, BL2160, BL6150, BL6200, BL6300, BL6600, BL6700, BL6800, BL40 (Креативен Про), BL37 (Креативен Про) и BL40 A (Благодат).
Група Г : BLQC (Quilter Избор), BLQC2 (Quilter Изборот 2), BLMY (Мелодија), BLDC (Декоратор Избор), BLDC2 (Декоратор Изборот 2), BL200 A (Елизабета), BLCC (Crafter Избор), BLCC2 (Crafter Изборот 2), BLTP (Темпо), INT (Интрига), BL66 (Xscape), BL67 (Одри), BLR (Ellure), BLR2 (Ellure Плус), BLR3 (Ellure Плус), BL137 A (Софија) и BL137 A2 (Софија).
Група H : BL22 (Дизајн Про), BL23 (Дизајн Про), BL16 (Тексас Про), BL18 (Тексас Про), BL23 A (Марија), BL18 A (Натали), BL30 A (Molly), BL20 A (Ана) и BL9.
Компатибилен со Bernette Машина за Шиење Модели :
46, 55, 56, 65, 66, 80 E, 82 E, 90 E, 1055, 1065, 1080 E, 1090 E, 2055, 2056, 2066, 2082 E, E55, E65, E66, E80 E, E82 E & E90 E.
Компатибилен со Брат Машина за Шиење Модели :
П.Н.Е.-1000, CE-4000, CE-5000 PRW, КС-100 T, КС-6000, КС-6000i, КС-6000 T, КС-8072, КС-8150, ES-2000, ЕКС-660, ТОЈ-120, LB6770 PRW, LS-2125, LS-2125i, Innovis 40, Innovis 80, Innovis 1000, Innovis 1200, Innovis 1250 D, Innovis 2500 D, Innovis 2800 D, Innovis 4000 D (NV4000 D), Innovis 900 D, NX-200, NX-250, NX-400, NX-450, NX-450 Q, NX-600, NX-650 Q, PC-210, PC-210 PRW, PC-2800, PC-3000, PC-5000, PC-6000, PC-6500, PC-7000, PC-7500, PC-8000, PC-8200, PC-има око 8500, PC-420, PC-420 PRW, PC-6000, PC-6500, ЈП-400 D, Pacesetter PS21, SE-270 D, SE-350, SE-400, ULT2001, ULT2002, ULT2003, - апарат vx-1435, XL-2600, XL-2600i, XL-2610, XL-3500, XL-3500 T, XL-3510, XL-5500, XL-5600 и XL-5700.

Повеќе детали

Материјал:
Нерѓосувачки Челик
Тип:
Комплет За Шиење
Употреба:
Шиење

Избор на купувачи