.

.

8800mAh 12 клетки Лаптоп со Батерија за HP Павилјон dv6 dv5 Presario CQ50-100 G50 HDX16 Серија KS524AA KS526AA EV06055 KS527AA

8800mAh 12 клетки Лаптоп со Батерија за HP Павилјон dv6 dv5 Presario CQ50-100 G50 HDX16 Серија KS524AA KS526AA EV06055 KS527AA

DEN 1038.72

Количина на стоки
Достапно на барање

Други капацитет опции за истиот модел Компатибилен Дел No : Оваа батерија е компатибилна со следниве дел броеви : за HP 462889-121 462889-141 462889-421 462890-151 462890-161 462890-251 462890-541 462890-542 462890-751 462890-761 462891-141 462891-162 482186-003 484170-001 484170-002 484171-001 484172-001 485041-001 485041-002 485041-003 487296-001 487354-001 497694-001 497694-002 497695-001 498482-001 513775-001 516915-001 EV06055 HSTNN-C51 C HSTNN-CB72 HSTNN-CB73 HSTNN-DB72 HSTNN-DB73 HSTNN-IB72 HSTNN-IB73 HSTNN-IB79 HSTNN-LB72 HSTNN-LB73 HSTNN-Q34 C HSTNN-UB72 HSTNN-UB73 HSTNN-W48 C HSTNN-W49 C HSTNN-W50 C HSTNN-XB72 HSTNN-XB73 HSTNN-XB79 KS524 AA KS526 AA KS527 AA Оваа батерија е компатибилна со следниве модели : за Compaq Presario CQ40 Серија Presario CQ40-305 AU Presario CQ40-313 AX Presario CQ40-315 AX Presario CQ41-100 Presario CQ41-103 AX Presario CQ41-105 AX Presario CQ41-108 AX Presario CQ41-109 AU Presario CQ41-109 AX Presario CQ41-110 AU Presario CQ41-110 AX Presario CQ41-200 Presario CQ41-202 TX Presario CQ41-203 TU Presario CQ41-203 TX Presario CQ41-204 AU Presario CQ41-204 AX Presario CQ41-204 TX Presario CQ41-205 AX Presario CQ41-205 TU Presario CQ41-205 TX Presario CQ41-206 AX Presario CQ41-206 TU Presario CQ41-206 TX Presario CQ41-207 AX Presario CQ41-207 TU Presario CQ41-207 TX Presario CQ41-208 AX Presario CQ41-209 AU Presario CQ41-209 AX Presario CQ41-209 TX Presario CQ41-210 TU Presario CQ41-210 TX Presario CQ41-211 AX Presario CQ41-211 TU Presario CQ41-214 TX Presario CQ41-216 TU Presario CQ41-219 AX Presario CQ41-220 TX Presario CQ41-221 TX Presario CQ41-226 LA Presario CQ41-226 TX Presario CQ41-227 TX Presario CQ45 Серија Presario CQ45-306 TX Presario CQ45-307 TX Presario CQ45-308 TX Presario CQ50 Серија Presario CQ50-100 Presario CQ60-200 Presario CQ60-212 US Presario CQ60-300 Серија Presario CQ60-615 DX Presario CQ61-110 SA Presario CQ61-120 SA Presario CQ61-400 Presario CQ61-405 AX Presario CQ61-406 TU Presario CQ61-406 TX Presario CQ61-407 TX Presario CQ61-409 TU Presario CQ71 Presario CQ71-100 Presario CQ71-200 Presario CQ71-300 за HP G50 G50-100 G61 G61-401 SA G61-406 SA G61-410 SA G61-415 SA G61-420 EA G61-429 SA G61-440 EA G71 Серија HDX X16-1000 Серија HDX X16-1100 Серија HDX X16-1200 Серија HDX X16-1300 HDX16 Серија HDX16-1140 US HDX16t Павилјон dv4 Серија Павилјон dv4-1000 Серија Павилјон dv4-1100 Павилјон dv4-1100 Серија Павилјон dv4-1200 Серија Павилјон dv4i Павилјон dv4t Павилјон dv4z Павилјон dv5 Серија Павилјон dv5-1000 Серија Павилјон dv5-1000ea Павилјон dv5-1000us Павилјон dv5-1001au Павилјон dv5-1001ax Павилјон dv5-1001tu Павилјон dv5-1001tx Павилјон dv5-1002au Павилјон dv5-1002ax Павилјон dv5-1002nr Павилјон dv5-1002tx Павилјон dv5-1002us Павилјон dv5-1003ax Павилјон dv5-1003cl Павилјон dv5-1003nr Павилјон dv5-1003tx Павилјон dv5-1004ax Павилјон dv5-1004nr Павилјон dv5-1004tx Павилјон dv5-1005ax Павилјон dv5-1005ef Павилјон dv5-1005eg Павилјон dv5-1005em Павилјон dv5-1005tx Павилјон dv5-1006ax Павилјон dv5-1006tx Павилјон dv5-1007ax Павилјон dv5-1007ca Павилјон dv5-1007cl Павилјон dv5-1007ef Павилјон dv5-1007tx Павилјон dv5-1008ax Павилјон dv5-1008ca Павилјон dv5-1008ea Павилјон dv5-1008tx Павилјон dv5-1009ax Павилјон dv5-1009ea Павилјон dv5-1009tx Павилјон dv5-1010ea Павилјон dv5-1010ef Павилјон dv5-1010eg Павилјон dv5-1010et Павилјон dv5-1010tx Павилјон dv5-1010us Павилјон dv5-1011ea Павилјон dv5-1011tx Павилјон dv5-1012ea Павилјон dv5-1012tx Павилјон dv5-1013tx Павилјон dv5-1014tx Павилјон dv5-1015ea Павилјон dv5-1015nr Павилјон dv5-1015tx Павилјон dv5-1016tx Павилјон dv5-1017nr Павилјон dv5-1017tx Павилјон dv5-1018tx Павилјон dv5-1019tx Павилјон dv5-1020ef Павилјон dv5-1020el Павилјон dv5-1020et Павилјон dv5-1020tx Павилјон dv5-1021tx Павилјон dv5-1022el Павилјон dv5-1022tx Павилјон dv5-1023tx Павилјон dv5-1024el Павилјон dv5-1024tx Павилјон dv5-1025tx Павилјон dv5-1026tx Павилјон dv5-1027tx Павилјон dv5-1028ca Павилјон dv5-1028tx Павилјон dv5-1029tx Павилјон dv5-1030ef Павилјон dv5-1030el Павилјон dv5-1030ep Павилјон dv5-1030es Павилјон dv5-1030tx Павилјон dv5-1031tx Павилјон dv5-1032el Павилјон dv5-1032tx Павилјон dv5-1033tx Павилјон dv5-1034ca Павилјон dv5-1034el Павилјон dv5-1034tx Павилјон dv5-1035tx Павилјон dv5-1036tx Павилјон dv5-1037tx Павилјон dv5-1038tx Павилјон dv5-1039tx Павилјон dv5-1040ec Павилјон dv5-1040ee Павилјон dv5-1040eg Павилјон dv5-1040eh Павилјон dv5-1040ep Павилјон dv5-1040er Павилјон dv5-1040et Павилјон dv5-1040ew Павилјон dv5-1040ez Павилјон dv5-1040tx Павилјон dv5-1041tx Павилјон dv5-1042tx Павилјон dv5-1043tx Павилјон dv5-1044ca Павилјон dv5-1044tx Павилјон dv5-1045tx Павилјон dv5-1046tx Павилјон dv5-1048er Павилјон dv5-1050ei Павилјон dv5-1050ek Павилјон dv5-1050er Павилјон dv5-1050es Павилјон dv5-1060ec Павилјон dv5-1060ee Павилјон dv5-1060ew Павилјон dv5-1070ec Павилјон dv5-1070ee Павилјон dv5-1070er Павилјон dv5-1070es Павилјон dv5-1070ew Павилјон dv5-1080eh Павилјон dv5-1080ei Павилјон dv5-1080el Павилјон dv5-1087eo Павилјон dv5-1090es Павилјон dv5-1093xx Павилјон dv5-1094eo Павилјон dv5-1094xx Павилјон dv5-1095eo Павилјон dv5-1096xx Павилјон dv5-1098xx Павилјон dv5-1099xx Павилјон dv5-1100 Серија Павилјон dv5/КТ Павилјон dv5t Павилјон dv5t-1000 Павилјон dv5z Павилјон dv5z-1000 Павилјон dv6 Павилјон dv6-1000 Павилјон dv6-1000et Павилјон dv6-1001tx Павилјон dv6-1001xx Павилјон dv6-1002tx Павилјон dv6-1003tx Павилјон dv6-1004tx Павилјон dv6-1005ea Павилјон dv6-1005ez Павилјон dv6-1005tx Павилјон dv6-1006tx Павилјон dv6-1007tx Павилјон dv6-1008tx Павилјон dv6-1009el Павилјон dv6-1009tx Павилјон dv6-1010ea Павилјон dv6-1010ed Павилјон dv6-1010et Павилјон dv6-1010tx Павилјон dv6-1011tx Павилјон dv6-1012tx Павилјон dv6-1013ea Павилјон dv6-1013tx Павилјон dv6-1016ez Павилјон dv6-1018el Павилјон dv6-1020ec Павилјон dv6-1020ed Павилјон dv6-1020ei Павилјон dv6-1020ej Павилјон dv6-1020ek Павилјон.

Повеќе детали

Пакет:
Yes
Бренд Име:
Golooloo
Батеријата Напон:
11.1 V или 10.8 V
Компатибилен Бренд:
HP
Број На Модел На:
dv6 12 клетки
Тип:
Li-Ion
означени капацитет:
10400mAh
реалниот Капацитет на:
8800mAh
Производи Статус:
Акции

Избор на купувачи