.

.

10Set/Многу АП-V14U AC Адаптер Компатибилен АП-14 АП-V15U АП-V16U АП-V18U АП-V19U АП-V20U АП-V21U APV14KR за JVC DV видео камера

10Set/Многу АП-V14U AC Адаптер Компатибилен АП-14 АП-V15U АП-V16U АП-V18U АП-V19U АП-V20U АП-V21U APV14KR за JVC DV видео камера

DEN 2668.80

Количина на стоки
Достапно на барање

10 Set/Многу АП-V14 U AC Адаптер Компатибилен АП-14 АП-V15 U АП-V16 U АП-V18 U АП-V19 U АП-V20 U АП-V21 U APV14 KR за JVC DV видео камера
Пакет(секоја Многу) вклучува 10 групи на АП-V14 адаптер за полнење , секој сет содржи : 1x АП-V14 AC адаптер; 1x кабелот за напојување (ЕУ/САД/велика БРИТАНИЈА/АТ, ние ќе се организира во зависност од вашите локални стандард, или како што се вашиот избор)
Карактеристики : Лесен Моќ Адаптер - Обезбедува енергија кога е потребно 110-220 Volts - World wide употреба / Идеален за меѓународно патување 12 Нога Конектор Кабел - Обезбедува дополнителна погодност за внатрешна снимање кабелот за Напојување вклучени 24 месеци гаранција
Нови JVC АП-V14 U АП-V15 U АП-V16 U АП-V18 U АП-V19 U АП-V20 U АП-V21 U Замена видео камера AC Адаптер. Тоа функционира одлично за : JVC GZ Everio Висока Дефиниција Серија
GZ-HD3 US, GZHD3 US, HD3 US
GZ-HD3 EK, GZHD3 EK, HD3 EK
GZ-HD3 EX, GZHD3 EX, HD3 EX
GZ-HD3
GZ-HD5 US, GZHD5 US, HD5 US
GZ-HD5 EK, GZHD5 EK, HD5 EK
GZ-HD5 EX, GZHD5 EX, HD5 EX
GZ-HD5
GZ-HD6 US, GZHD6 US, HD6 US
GZ-HD6 EK, GZHD6 EK, HD6 EK
GZ-HD6 EX, GZHD6 EX, HD6 EX
GZ-HD6
GZ-HD7 E
GZ-HD7 US, GZHD7 US, HD7 US
GZ-HD7 EK, GZHD7 EK, HD7 EK
GZ-HD7 EX, GZHD7 EX, HD7 EX
GZ-HD
GZ-HD10 US, GZHD10 US, HD10 US
GZ-HD10 EK, GZHD10 EK, HD10 EK
GZ-HD10 EX, GZHD10 EX, HD10 EX
GZ-HD10
GZ-HD30 US, GZHD30 US, HD30 US
GZ-HD30 EK, GZHD30 EK, HD30 EK
GZ-HD30 EX, GZHD30 EX, HD30 EX
GZ-HD30
GZ-HD40 US, GZHD40 US, HD40 US
GZ-HD40 EK, GZHD40 EK, HD40 EK
GZ-HD40 EX, GZHD40 EX, HD40 EX
GZ-HD40
GZ-HD300, GZHD300, HD300
GZ-HD300 B, GZHD300 B, HD300 B
GZ-HD300 R, GZHD300 R, HD300 R
GZ-HD300 A, GZHD300 A, HD300 A
JVC ГР-D Мини DV Серија
GR-D23
GR-D23 E, GRD23 E, D23 E
GR-D24, GRD24, D24
GR-D32
GR-D32 U
GR-D32 US, GRD32 US, D32 US
GR-D33 ER, GRD33 ER, D33 ER
GR-D33
GR-D33 U
GR-D33 US, GRD33 US, D33 US
GR-D43
GR-D43 U
GR-D43 US, GRD43 US, D43 US
GR-D53
GR-D53 U
GR-D53 US, GRD53 US, D53 US
GR-D53 AG, GRD53 AG, D53 AG
GR-D71
GR-D71 U
GR-D71 US, GRD71 US, D71 US
GR-D72
GR-D72 U
GR-D72 US, GRD72 US, D72 US
GR-D73
GR-D73 U
GR-D73 US, GRD73 US, D73 US
GR-D74
GR-D74 U
GR-D74 US, GRD74 US, D74 US
GR-D93
GR-D93 U
GR-D93 US, GRD93 US, D93 US
GR-D94
GR-D94 U
GR-D94 US, GRD94 US, D94 US
GR-D168
GR-D168 U
GR-D168 US, GRD168 US, D168 US
GR-D220, GRD220, D220
GR-D220 U GRD220 U, D220 U
GR-D230
GR-D230 U
GR-D230 US, GRD230 US, D230 US
GR-D240
GR-D240 US, GRD240 US, D240 US
GR-D246
GR-D246 US, GRD246 US, D246 US
GR-D247
GR-D247 US, GRD247 US, D247 US
GR-D250
GR-D250 U
GR-D250 US, GR-D250 US, D250 US
GR-D271
GR-D271 U
GR-D271 US, GRD271 US, D271 US
GR-D270
GR-D270 U
GR-D270 US, GRD270 US, D270 US
GR-D275
GR-D275 U
GR-D275 US, GRD275 US, D275 US
GR-D290
GR-D290 U
GR-D290 US, GRD290 US, D290 US
GR-D295
GR-D295 US, GRD295 US, D295 US
GR-D244
GR-D244 U, GRD244 U, D244 U
GR-D244 US, GRD244 US, D244 US
GR-D340 U, GRD340 U, D340 U
GR-D347 U, GRD347 U, D347 U
GR-D350 U, GRD350 U, D350 U
GR-D370 U
GR-D370 US, GRD370 US, D370 US
GR-D371
GR-D371 U
GR-D371 US, GRD371 US, D371 US
GR-D375
GR-D375 U
GR-D375 US, GRD375 US, D375 US
GR-D390
GR-D390 U
GR-D390 US, GRD390 US, D390 US
GR-D395
GR-D395 U
GR-D395 US, GRD395 US, D395 US
GR-D396
GR-D396 U
GR-D396 US, GRD396 US, D396 US
GR-D350
GR-D350 U
GR-D350 US, GRD350 US, D350 US
GR-D650
GR-D720 US, GRD720 US, D720 US
GR-D720
GR-D725 US, GRD725 US, D725 US
GR-D725
GR-D726 US, GRD726 US, D726 US
GR-D726
GR-D728 US, GRD728 US, D728 US
GR-D728
GR-D740 US, GRD740 US, D740 US
GR-D740
GR-D745 US, GRD745 US, D745 US
GR-D745
GR-D746 US, GRD746 US, D746 US
GR-D746
GR-D750 US, GRD750 US, D750 US
GR-D750
GR-D760 US, GRD760 US, D760 US
GR-D760
GR-D770 US, GRD770 US, D770 US
GR-D770
GR-D771 US, GRD771 US, D771 US
GR-D771
GR-D775 US, GRD775 US, D775 US
GR-D775
GR-D790 US, GRD790 US, D790 US
GR-D790
GR-D796 US, GRD796 US, D796 US
GR-D796
GR-D850 US, GRD850 US, D850 US
GR-D850
GR-DA30 U
GR-DA30 US, GRDA30 US, DA30 US JVC ГР-DV Серија
GR-DV1800, GRDV1800, DV1800
GR-DV1800 U, GRDV1800 U, DV1800 U
GR-DV2000, GRDV2000, DV2000
GR-DV2000 U, GRDV2000 U, DV2000 U JVC ГР-DX Серија
GR-DX27 E, GRDX27 E,.

Повеќе детали

Приклучок Тип:
САД, ЕВРОПСКАТА УНИЈА, ВЕЛИКА БРИТАНИЈА, АУ
врска:
Приклучок Во
Употреба:
Други
Бренд Име:
RingTeam
Излез Тип На:
DC
Број На Модел На:
US
Излезниот Напон:
DC 11.0 V
Место на Потекло:
Guangdong, Кина (Копно)
Број На Модел На:
АП-V14U
Употреба:
Камера / Видео Камера

Избор на купувачи